AgroInd Ltd

Content

Нова гума SKID MAX SR-SKIDDER за мини челни товарачи тип "бобкат"

BKT пуска на пазара новата гума SKID MAX SR-SKIDDER за мини челни товарачи тип "бобкат". Размер 10 R 16.5

Новият продукт с марка BKT е създаден за оборудване на мини челни товарачи и

 телескопични товарачи, използвани за тежки операции.

Отличителни черти:

изключителна устойчивост на пробив и срязване, дълъг живот, висока товароносимост, стабилност и комфорт.

Новата радиална гума All Steel, SKID MAX SR-SKIDDER, специално проектирана за използване в изключително тежки работни среди и на твърди повърхности. Следователно този продукт е идеален за оборудване на машини, използвани при поддръжка на пътища или при отлагане на отпадъчни материали.

SKID MAX SR-SKIDDER е перфектна комбинация от всички тези изисквания и предлага много по-дълъг живот на продукта и висока товароносимост. Здравият корпус е снабден с All Steel конструкция със стоманени пояси, които придават по-голяма устойчивост на корпуса и отлична защита против пробиви и проникване от чужди тела. Също така удебелената страница помага да се сведе до минимум рискът от срязване.

В допълнение, SKID MAX SR-SKIDDER е снабден със защитен борд около джантата, който предпазва от всякакви пробиви и удари.

Здравият и широк грайфер е проектиран с непрекъснат централен блок, който в комбинация със специалната смес на протектора, която е антистатична и изключително устойчива на абразия, гарантира отлично сцепление и дълъг живот на гумата.

И накрая, но не на последно място, този премиум продукт на BKT гарантира оптимален комфорт за операторите, които управляват тези превозни средства за дълги периоди от време. SKID MAX SR-SKIDDER  гарантира отличен комфорт и стабилност в ежедневната работа.

SKID MAX SR-SKIDDER в момента се предлага в размер 260/70 R 12.5 (10 R 16.5).