AgroInd Ltd

Content

ЗЕМЕДЕЛИЕ СЪС СЪРЦЕ И ЛЮБОВ КЪМ ПОЧВАТА

   Да си фермер е повече от работа. Това е мисия за цял живот - да направиш всичко възможно за най-добрата реколта. Основата за успеха е почвата и пълната й отдаденост. Трябва да се работи с любов към почвата. Никой не разбира почвата по-добре от фермера - той не само знае какво е необходимо и подходящо за нея, той го усеща.

   Гумите BKT въплъщават пълната отдаденост в живота на работещия човек. Любов към почвата прилагат и двете страни -  фермерът и BKT.  BKT е съотборникът, който познава исканията на фермера и отговаря на неговите нужди.

   Почвата, земята под краката ни, е сцената, на която се разиграва големият кръговрат на живота. Осигурява прехрана, променяйки се с времето и сезоните. Този добродетелен кръг се повтаря година след година, отново и отново. Никой не разбира това по-добре от фермерите. Без тяхната страст нямаше да се разорават ниви, да се засяват семена, да се прибират реколти. В дъжд или слънце, снежни зими или меки пролети, винаги може да се разчита на фермера да извлече най-доброто от почвата.

   Преодолявайки природата един ден, в едно с нея на следващия ден, фермерът е движещата сила на селското стопанство, правейки всичко необходимо, за да пренесе реколтата от почвата на трапезата ни.

                                                        ГУМИ, НА КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ. С ЛЮБОВ КЪМ ПОЧВАТА

   В BKT подобно на фермера, ние се гордеем с уважението към законите на природата и нашата решимост да ги преодолеем. Нашето партньорство с фермерите започва с любовта към почвата, защото нашите гуми я докосват по-дълго от всичко друго във фермата. Отделяйки време да разговаряме с фермерите, разбираме не само почвата, но и хората, които работят с нея. Нашите всеотдайни инженери насочват дългогодишен опит към гумите, които са винаги до вас – през кални полета, в проливния дъжд и по каменисти алеи под греещото слънце. Те са изцяло отдадени на разработването на нови гуми, които са по-издръжливи и по-ефективни. Точно както фермерът е в едно с природата, ние сме в едно с фермера.

   За това създадохме гуми BKT по технолиите IF (Increased Flexion)  и VF (Very High Flexion).

   Последните данни показват, че през последните десет години повече от 20% от културите са били загубени поради проблема с увреждането на почвата и културите, чрез уплътняване на земята. Земеделска култура, растящо в прекалено компактна почва, не може да черпи всички необходими хранителни вещества.

   Използването на гуми BKT създадени по технологиите IF (Increased Flexion)  и VF (Very High Flexion) може да генерира по-устойчива и екологична дейност в земеделието.

   Чрез понижаване на налягането, без това да влияе на товароносимостта, отпечатъкът на IF  и VF гумите се разширява, в следствие на което увеличава сцеплението, намалява разхода на гориво и уплътняването на почвата, което води до по-добър растеж и по-висок добив.

Информация за IF и VF гумите на  BKT  можете да намерите в следните линковете :

Информация за цени, размери и наличности можeте да намерите при нашите дилъри ТУК

Колелата трябва да се въртят: ефективно, надеждно, удобно – със сърце и любов към почвата.