AgroInd Ltd

Content

BKT ПРЕДСТАВЯ MULTIMAX MP538

Световният лидер BKT обогатява продуктовата си гама с модела MULTIMAX MP 538, нова гума за агроиндустриална употреба, предназначена за различни видове машини и приложения: автогрейдери и товарачи, работещи върху лед и сняг, телескопични товарачи, както и универсални превозни средства и машини за пътна поддръжка. Специално проектираната шарка на протектора осигурява отлично сцепление. Благодарение на здравия корпус със стоманен колан, гумата позволява пренасяне на тежки товари при високи скорости.

MULTIMAX MP 538 е изключително издръжлива радиална гума, която в момента се предлага в размер 405/70R20 MPT. BKT не спира да разширява гамата гуми MULTIMAX, които са разработени за употреба при високи скорости с големи натоварвания.

Част от същата гама е MULTIMAX MP 540, за която BKT наскоро представи два нови размера: 335/80 R 18 и 365/80 R 20. Това е многофункционална гума (MPT). Основни характеристики са отлична устойчивост на пробиване, ефективно представяне върху твърди терени и асфалтови пнастилки. Гумата се отличава с високо сцепление и здрав каркас, който позволява пренасяне на тежки товари при високи скорости.

 Линията MULTIMAX на BKT предлага на своите клиенти и следните модели:

MULTIMAX MP 513 е гума предназначена за универсални превозни средства. Благодарение на здравия си корпус със стоманен колан, тя може да носи тежки товари при високи скорости. В допълнение, гумата предлага отличен комфорт при шофиране и сцепление, както и отлични самопочистващи свойства.

MULTIMAX MP 527 е многофункционална гума за телескопични и компактни товарачи с агро-индустиани приложения. Здравата странична стена е проектирана да осигури максимална стабилност, а специалната смес я прави надеждна и устойчива на порязвания и скъсвания.

MULTIMAX MP 522 е разработена за всички повдигащи и товарни операции осигурявайки максимална стабилност и сцепление. Специалната смес от която е изработена, я прави изключително устойчива.

 Тези продукти, както и всички новости, които разширяват гамата от продукти на  BKT, демонстрират как индийската  компания подхожда с разбиране към нуждите на потребителите, тенденциите на пазара и предлага качествени и специфични решения за всички условия на работа.