AgroInd Ltd

Content

Технология

Голяма част от приходите на BKT се разпределят за развитие и научноизследователска дейност. Всички гуми от номенклатурата на BKT, включително радиалните ОТR и селскостопанските гуми, са разработени в собствени лаборатории.

Инженерният талант е основната причина гумите с марка BKT да бъдат конкурентноспособни в глобален мащаб. През годините специален екип от инженери е поел задачата за проектиране и производство на висши поколения от гуми в най-кратки срокове. С прецизно и сложно планиране BKT разработва над 150-160 нови размера всяка година, благодарение на най-бързото в света проектиране и въвеждане в производство на нови продукти – от 8 до 10 седмици. С годините BKT изгради имидж на висококачествена марка, както при производителите на оригинално оборудване за първоначално вграждане, така и при следпродажбеното обслужване по цял свят. BKT разполага със специални звена от професионалисти, които се грижат за дизайна и разработката на нови продукти, задоволяващи специфичните нужди на клиентите и пазара. В търсене на непрекъснато усъвършенстване, BKT не спира да търси обратна връзка от пазара.

Най-новите и модерни съоръжения за тестване на гуми, включват писти, опитни полета, машини за тестване издръжливостта на гумите, апаратура за скенер на гуми и още много тестови програми. BKT провежда тестове на открито и закрито в базите си в Bhuj, Chopanki(Индия) и ISMA, Италия, като всички тези тестове се основават на строги международни регламенти.

Благодарение на постоянното проучване на пазара, на интензивната научноизследователска дейност и внедряването на нови технологии, на непрекъснатото развитие и производство на нови модели, на експанзивното разширяване на производствените възможности, BKT придоби голям пазарен дял на световния пазар за кратък период от време.