AgroInd Ltd

Content

За нас

АГРОИНД ЕООД

АгроИнд ЕООД, е официалният търговски представител за България на индийския концерн Balkrishna Industries (BKT) Ltd., Mumbai, производител на гуми BKT за широка гама селскостопански машини и цялото разнообразие от специализирана техника. С подкрепата на индийския си партньор и дилърската мрежа в страната, компанията успя да наложи известната в световен мащаб марка BKT и на българския пазар. Постоянното увеличаване на пазарния дял в сектора е предизвикателство за АгроИнд.

BКТ

Balkrishna Indsutires (BKT) Limited, Mumbai, India, производител на гуми BKT, е най-бързо развиващата се в света компания в този бранш. Благодарение на системното и интензивно проучване на пазара, инвестициите в изследователската и научна дейност и непрекъснатото разширяване на производствените възможности, днес, по-малко от 30 години от нейното създаване, BKT е сред световните лидери на пазара на специализирани гуми. Портфолиото на марката разполага с най-широката продуктова гама селскостопански, индустирални и OTR гуми в света - повече от 2400 позиции, произвеждани в 5 завода в Индия. Близо 90% от продукцията се изнася в 130 държави на 5 континента – основно в Европа (55%), Северна и Южна Америка (15%). Най-новият завод на компанията е на площ над 300 акра и с годишен капацитет 120 хил. тона, което го класира сред най-големите в света. Високото качество и безкомпромисният производствен контрол наложиха марката BKT като една от най-продаваните на пазарите в Западна Европа и в България. Гумите се вграждат първоначално при редица серии трактори на световните лидери, като JOHN DEERE, CASE IH, NEW HOLLAND, CLAAS, JCB и др.

BКТ и АГРОИНД

Слоганът на BКТ, GROWING TOGETHER или ИЗРАСТВАМЕ ЗАЕДНО, е дълбоката философия за непрекъснато усъвършенстване, устойчиво развитие и взаимна подкрепа за израстване.

Тази философия определя и ангажиментите на АГРОИНД към своите партньори и клиенти.

За нас е мисия непрекъснато да предлагаме нови и качествени решения, удовлетворяващи нуждите и на най-взискателните ни клиенти. Стремежът ни е да утвърдим лидерската позиция на марката на българския пазар.